mandag 8. februar 2010

Endelig er jeg igang med blogg


Hei, og velkommen til Vakre Rom i Stallen sin flunkende nye blogg! Butikken er det ganske mange som har hørt om nå, men ikke alle vet at jeg har pusset opp stallen på gården vår, i Rælingen, og flyttet butikken hit. Tidligere holdt vi til på et lite senter i nærheten, men jeg tror det passer enda bedre å være her.

Nå får jeg inn masse fint hele tiden, så følg med.

Jeg håper du kommer en tur på besøk til meg, og at du har lyst på en kakebit og en kopp kaffe mens du ser på alle fristelsene.


Møbler av mange slag er pusset opp og behandlet etter alle kunstens regler. Alt er til salgs.

Noen av vårens nyheter. Nå kommer det inn masse nytt, så det er bare å følge med på bloggen - og ta turen! Ta med deg noen gode venninner da vel, eller gemalen.Mange nye, vakre plagg er på plass i butikken også. Unn deg noen vår-nyheter.

Jeg håper du syns det ser koselig ut på Vakre Rom i Stallen. Nå skal jeg bli en ivrig blogger, for jeg er jo så glad i å følge med på interiørblogger selv. Det tar nok litt tid før denne bloggen blir som jeg ønsker, men jeg er ivrig etter å lære.
Følg med, for jeg kommer til å legge ut bilder av nye varer, og selvfølgelig også kampanjer. Pass på så ikke du går glipp av godbitene.
Ha en fin dag, hilsen Linda.

6 kommentarer:

 1. Kjære Linda:-) Gratulerer så mye med blogg. Det blir gøy å følge med og se på alt det fine du har i butikken.
  Linn

  SvarSlett
 2. Hei Linda! Fin blogg du har fått deg :-) Og en kjempefin butikk! Skal se om det ikke blir en tur til Rælingen i den nærmeste fremtid :-)
  Hilsen Nina (fra klassen din på videregående)

  SvarSlett
 3. Hei,Linda<3
  Bloggen din var super,morro at du er blitt en blogger.Slik at vi venninder som bor litt unna kan følge med.Ønsker deg lykke til,
  glad i deg!klem Beate

  SvarSlett
 4. Hei Linda
  Veldig fin blogg!
  Og butikken er kjempe koselig!
  Utrolig å tenke på at det i sin tid har stått hester i den stallen og gnagd på veggene. Ikke mye som vitner om det nå.
  Koselig atmosfære med en gang man åpner døra.-Deilig aroma /gode dufter- "Håndplukkede" ting og tang.- Fristende plagg for "små og store" damer! Til og med så står "kaffen klar" !! Glede meg til å handle litt igjen! Turen fra Harestua går i en fei!!Lykke til videre.
  Hilsen mamma Bjørg.

  SvarSlett
 5. Hei
  Gratulere med blogg. Gleder meg til å følge med...Gro:-)

  SvarSlett
 6. Du er flink, Linda:)Veldig koselig å komme innom deg og butikken! Flotte varer også, du har god smak.
  Klem fr Monika

  SvarSlett